Over ons

Meybosch is geboren uit het idee dat een adviseur niet een oneindig aantal relaties kan bedienen. De adviseur moet de klant goed kennen om een goed advies te kunnen geven. Hij moet daarvoor dus de tijd kunnen nemen.

Wie zijn wij?

Na ruim 15 jaar in het vak ervaring te hebben opgedaan besloten we dat het tijd was deze filosofie in praktijk te gaan brengen en is Meybosch in augustus 2011 gestart. Na eerst een jaar op Cobaltstraat 5 werkzaam te zijn geweest hebben we in juni 2012 onze intrede genomen in het 4MKB pand aan het Bredewater 16 te Zoetermeer. In Zoetermeer ook wel bekend als het ABVA /KABO gebouw. Hier werken we met diverse ondernemers samen.

Wij zijn Andy Bosma en Ron Meijnders en wij hebben bijna 15 jaar samengewerkt bij een assurantie/makelaardijkantoor in Zoetermeer.  Samen hebben we hierbij meerdere kantoren en een groot aantal adviseurs begeleid met het geven van advies aan particulieren en zakelijke relaties.

Deskundigheid

Gedurende die tijd hebben wij diverse cursussen en opleidingen gevolgd waardoor Meybosch de titels Erkend Hypotheek Adviseur(SEH), Erkend Hypothecair planner (NVHP)en gecertificeerd financieel planner(FFP) mag voeren. Daarnaast houden wij onze kennis op peil met permanente educatiebijeenkomsten bij te wonen en deel te nemen aan digitale vakbekwaamheids seminars.

Beloningsbeleid

In onze dienstverlening staan de belangen van onze klanten simpelweg centraal.

Dit vindt onder meer zijn uitwerking in de wijze waarop wij onze medewerkers belonen. De hoogte van de beloning (salaris en andere arbeidsvoorwaarden) van onze medewerkers is niet afhankelijk van de hoeveelheid of de soort financiële producten die hij of zij adviseert. Zij ontvangen uitsluitend een vast salaris.

Een eventuele verhoging van het vaste salaris is evenmin afhankelijk van de hoeveelheid of de soort geadviseerde financiële producten.

Conclusie

Bent u op zoek naar een betrokken en gedreven adviseur en wilt u financiele rust ? Wij hebben nog plaats voor een beperkt aantal nieuwe relaties. Neem contact met ons op, u zult prettig worden verrast.