zakelijk advies zoetermeer

Wat zijn de mogelijkheden van verzekeringen?

Voor het afdekken van financiele risico’s sluit u een verzekering af, dat kan zijn voor een schade aan uw huis of inboedel, voor als uw kind iets beschadigd, als u een plotseling rechtsbijstand nodig hebt maar ook als u arbeidsongeschikt raakt of erger, komt te overlijden. Voor de risico’s die u, uw gezin of uw bedrijf niet zelf kunt dragen kunnen kunt u overwegen een verzekering af te sluiten. Sommige verzekeringen zoals een aansprakelijkheidsverzekering voor een auto of een zorgverzekering zijn zelfs verplicht.

Hoe vind ik de juiste verzekering voor mijn situatie?

Elke situatie is uniek en voordat u een weloverwogen beslissing kunt maken moet u er zeker van zijn dat u over alle juiste informatie beschikt. Bij Meybosch helpen we u graag met het verkrijgen van inzicht en overzicht. Dit doen wij op de volgende manier:

 1. Inventariseer de mogelijkheden

  Door een goede inventarisatie en inschatting van de risico’s kunt u samen met een adviseur bepalen wat u wenst te verzekeren.

 2. Sluit de juiste verzekering(en) af

  Vervolgens zal Meybosch voor u de verzekering zoeken met de beste voorwaarden tegen de beste prijs. Dit wordt tijdens een adviesgesprek toegelicht.Indien u tevreden bent zal Meybosch ook zorgdragen voor het aanvragen en afsluiten van de verzekering. Zo wordt u volledig ontzorgt.

 3. Monitor ontwikkelingen

  Daarnaast onderhouden wij de verzekering door periodiek te toetsen of deze nog wel de beste is en of uw wensen zijn veranderd.

Waarom een verzekering laten afsluiten door Meybosch?

Meybosch zoekt samen met u uit welke risico’s u loopt en hoe deze het beste zijn op te lossen. Dat kan zijn door preventiemaatregelen of door het afsluiten van een verzekering. Deze preventiemaatregelenen kunnen bij voorbeeld zijn het plaatsen van een alarm,
het afsluiten van een onderhoudscontract of een andere werkwijze binnen uw bedrijf. Voor het afsluiten van een verzekering hebben wij de mogelijkheid om deze af te sluiten bij nagenoeg iedere verzekeraar. Wij zullen vooraf met u afspreken hoe wij dat doen en hoe we gedurende de looptijd van de verzekering de dekking, prijs en voorwaarden zullen waarborgen.

 • Advies op maat
 • meedenken met uw situatie
 • Contact met bijna elke verzekeraar
 • Scherp tarief, speciaal nieuwbouwtarief voor woningen
 • Waarborging van dekking, prijs en voorwaarden
 • ook voor moeilijk verzekerbare risico’s

meybosch advies certificaten