De mogelijkheden van hypotheken in de omgeving Zoetermeer

Als u zoek bent naar een goed en deskundig hypotheekadvies in Zoetermeer of omgeving dan bent u bij Meybosch aan het goede adres. Wij geven u een passend advies voor zowel zakelijke hypotheken als particuliere hypotheken. Hiermee helpen wij om de beste hypotheek voor u afsluiten. Dit kunnen wij voor u doen bij alle geldverstrekkers aangezien u onze opdrachtgever bent en niet de geldverstrekker.

Waar moet ik op letten bij hypotheken?

Uiteraard is ieder persoon anders en dus ook ieder hypotheekadvies. Belangrijk dus om een partij te vinden die u kunt vertrouwen en die uw belang voorop stelt.

 • Vind de juiste adviseur

  Een goed eerste gesprek is dus erg belangrijk. In een eerste gesprek kunnen u en de adviseur een inschatting krijgen wat er te verwachten is. Dat eerste gesprek is bij Meybosch altijd vrijblijvend.

 • Worden uw wensen goed in kaart gebracht

  Na het eerste gesprek moet er een goede inventarisatie plaatsvinden en moeten uw wensen duidelijk worden. Zodoende kan de adviseur u een advies geven wat volledig bij u past.

 • Past het advies bij uw verwachtingen

  Voldoet het advies aan uw verwachtingen. Is het reeel… Dan kunt u de adviseur opdracht geven dit advies in de praktijk te brengen door het verder verzorgen van de hypotheekaanvraag.

Waarom een hypotheek afsluiten bij Meybosch?

Bij Meybosch werken adviseurs die zeer ervaren zijn in het adviseren en afsluiten van hypotheken. Zij zorgen ervoor dat het advies altijd up-to-date is door doorlopend opleidingen te volgen en zich voor te laten lichten omtrent actualiteiten. Daarnaast kunnen wij uw hypotheekaanvraag bij iedere geldverstrekker voor u verzorgen aangezien wij geen verplichtingen hebben bij geldverstrekkers. Doordat wij absoluut niet de grootste willen worden kunnen wij ons tarief ook laag houden.

 • Aantoonbare ervaring
 • Ook hypotheken voor nieuwbouw, koop van een huurwoning of starterslening
 • Up to date advies
 • Onafhankelijk advies
 • Scherp tarief

meybosch advies certificaten